kext not loading

All your general support questions for OpenZFS on OS X.

kext not loading

Postby Musuld » Fri Nov 01, 2019 4:55 am

Hi!

I installed OpenZFS on OS X 1.9.3 Mojave.pkg to my 10.14.6 (18G95) Mojave macOS.

The installer opened the security section of the system preferences. No option to allow the loading of the ZFS kext there though.

When trying to use ZFS, I get:

Code: Select all
Failed to load ZFS module stack.
Load the module manually by running '/sbin/kextload /Library/Extensions/zfs.kext' as root.
The /dev/zfs device is missing and must be created.
Try running 'udevadm trigger' as root to create it.


Trying to manually load the kext, I get:

Code: Select all
/Library/Extensions/zfs.kext failed to load - (libkern/kext) system policy prevents loading; check the system/kernel logs for errors or try kextutil(8).


Did I do anything wrong?
Musuld
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 01, 2019 4:46 am

Re: kext not loading

Postby Marco » Mon Nov 04, 2019 1:33 am

There is another thread about OpenZFS 1.9.3 not loading on Mojave. It hasn't been solved yet, but it may be informative for you.
Marco
 
Posts: 32
Joined: Tue Mar 25, 2014 1:39 am

Re: kext not loading

Postby Musuld » Tue Nov 05, 2019 2:09 am

Marco wrote:There is another thread about OpenZFS 1.9.3 not loading on Mojave. It hasn't been solved yet, but it may be informative for you.


Thank you! Didn’t see that o_O

Said thread, for reference: viewtopic.php?f=26&t=3316
Musuld
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 01, 2019 4:46 am


Return to General Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests