so who's running 10.13.5 with ZFS...

All your general support questions for OpenZFS on OS X.

so who's running 10.13.5 with ZFS...

Postby tangles » Fri Jun 15, 2018 1:58 am

I'm still on 10.13.2 on my old trustworthy X58 server...

anyone dipped their toe?
tangles
 
Posts: 100
Joined: Tue Jun 17, 2014 6:54 am

Re: so who's running 10.13.5 with ZFS...

Postby FadingIntoBlue » Fri Jun 15, 2018 3:35 pm

I'm still on 10.13.2 on my old trustworthy X58 server...

anyone dipped their toe?


Yes, I'm running it on two separate Macs; distinct pools. Had a strange iTunes failure to copy. Ran a scrub and an export/import just to check, all OK. I'd bet on an iTunes database problem rather than a ZFS one.

Other than that, a lot more information on doing an import, which startled me the first time :)

Code: Select all
bash-3.2$ sudo zpool import NewPool
zmount calling mount with fstype zfs, rpath /Volumes/NewPool, fspec /dev/disk11s1, mflag 256, optptr , optlen 4096, devdisk 0, ispool 1
zmount calling mount with fstype zfs, rpath /Volumes/NewPool/Library2, fspec NewPool/Library2, mflag 256, optptr , optlen 4096, devdisk 0, ispool 0
zmount calling mount with fstype zfs, rpath /Volumes/NewPool/Media, fspec NewPool/Media, mflag 256, optptr , optlen 4096, devdisk 0, ispool 0
zmount calling mount with fstype zfs, rpath /Volumes/NewPool/Photos, fspec NewPool/Photos, mflag 256, optptr , optlen 4096, devdisk 0, ispool 0
zmount calling mount with fstype zfs, rpath /Volumes/NewPool/Vault, fspec NewPool/Vault, mflag 256, optptr , optlen 4096, devdisk 0, ispool 0


So far, so good.
FadingIntoBlue
 
Posts: 32
Joined: Tue May 27, 2014 12:25 am


Return to General Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron