Zpool cache missing, but cache.tmp is there.

All your general support questions for OpenZFS on OS X.

Zpool cache missing, but cache.tmp is there.

Postby Albori » Sun Jan 28, 2018 5:57 am

Hello!

I seem to have hit a minor snag. In /etc/zfs, the file 'zpool.cache.tmp' is created and updated, but it never seems to get renamed into zpool.cache. Is this a bug or something obvious that I'm missing?
Albori
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 28, 2018 5:49 am

Re: Zpool cache missing, but cache.tmp is there.

Postby Brendon » Sun Jan 28, 2018 6:08 am

Hello,

Its a bug in as much as the O3X implementation uses the .tmp file rather than the more correctly named zpool.cache.

Cheers
Brendon
Brendon
 
Posts: 277
Joined: Thu Mar 06, 2014 12:51 pm

Re: Zpool cache missing, but cache.tmp is there.

Postby lundman » Fri Feb 02, 2018 5:02 am

The "zed" process is meant to rename the tmp file to the real name. Is your zed not running?
User avatar
lundman
 
Posts: 361
Joined: Thu Mar 06, 2014 2:05 pm
Location: Tokyo, Japan

Re: Zpool cache missing, but cache.tmp is there.

Postby Albori » Sat Feb 17, 2018 1:06 am

Ah, it wasn't! The org.openzfsonosx.zed.plist and org.openzfsonosx.InvariantDisks.plist were pointing to /usr/local/sbin, but the binaries were in /usr/local/bin. Looks like somewhere along the way something went durp. Nuked everything and started over and all is well. Thanks!
Albori
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 28, 2018 5:49 am


Return to General Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron