Automount on Catalina

New to OpenZFS on OS X (Or ZFS in general)? Ask your questions here!

Automount on Catalina

Postby tobsen » Mon Oct 14, 2019 12:08 am

Hi,

I updatet to Catalina, installed the repacked 1.9.2 package. But now my pool is no more automatically mounting on boot. Have I missed a setting?

Tobsen
tobsen
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 24, 2014 3:36 am

Re: Automount on Catalina

Postby lundman » Mon Oct 14, 2019 5:09 pm

Does it work after importing it by hand?
User avatar
lundman
 
Posts: 647
Joined: Thu Mar 06, 2014 2:05 pm
Location: Tokyo, Japan

Re: Automount on Catalina

Postby lundman » Mon Oct 14, 2019 5:11 pm

It is probably this:

:zpool-import-all.sh

export ZPOOL=/usr/local/sbin/zpool

When installer uses /usr/local/bin/zpool. The PATH thing really does need a cleanup.
User avatar
lundman
 
Posts: 647
Joined: Thu Mar 06, 2014 2:05 pm
Location: Tokyo, Japan

Re: Automount on Catalina

Postby tobsen » Fri Oct 25, 2019 6:26 am

lundman wrote:Does it work after importing it by hand?


Yes.

lundman wrote:It is probably this:

:zpool-import-all.sh

export ZPOOL=/usr/local/sbin/zpool

When installer uses /usr/local/bin/zpool. The PATH thing really does need a cleanup.


So, this means, this will be fixed and I just wait? ;)
tobsen
 
Posts: 4
Joined: Mon Mar 24, 2014 3:36 am

Re: Automount on Catalina

Postby lundman » Sun Oct 27, 2019 4:10 pm

I believe I changed the script to set PATH and use any it finds
User avatar
lundman
 
Posts: 647
Joined: Thu Mar 06, 2014 2:05 pm
Location: Tokyo, Japan


Return to Absolute Beginners Section

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests